About

20160806_141454Hej, mit navn er Susan Friis Moesby.

Jeg er 27 år gammel, og jeg elsker at skrive og dele mine erfaringer og tanker! Egentlig føler jeg nok bare at jeg har noget på hjertet, som jeg gerne vil dele med verdenen 🙂
Derfor har jeg valgt at starte denne blog, som kommer til at handle om ja, alt det jeg har på hjertet bl.a. mode, mad, sundhed, rejser og min hverdag.

Jeg er fra Herning, men bor nu i Silkeborg sammen med min kæreste Jacob. Lige nu arbejder jeg som pædagogmedhjælper i en vuggestue.

Jeg håber I vil finde min blog interessant. Jeg glæder mig til at underholde jer og forhåbentligt en gang imellem inspirere jer. Så glæder jeg mig også til at lære jer bedre at kende.

Tak fordi I læser med!


Hi, my name is Susan Friis Moesby.

I am 27 years old and I love to write and share my experiences and thoughts! Really I just feel that I have something to say 🙂
That is why I have decided to start this blog that will be about about fashion, food, healthy living, travels and my everyday life.

I am from Herning but are now living in Silkeborg with my boyfriend Jacob. At the time I am working with children in a daycare institution.

I hope that you will find my blog interesting. I am looking forward to erntertain you and hopefully once in a while inspire you. Other than that I am looking forward to getting to know you all a bit better.

Thanks for reading!